Published On: lun, feb. 5th, 2018

Daniel Comănescu, noul preşedinte al CJ Dâmboviţa şi vicepreşedinţi Luciana Cristea şi Alin Manole

nichiduta.ro

Alexandru Oprea şi-a anunţat, vineri seară, în şedinţa BPJ a PSD Dâmboviţa, demisia de onoare din funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa. Alexandru Oprea a dat dovadă de înţelepciune şi maturitate şi astfel şi-a anunţat demisia după ce BPJ a PSD Dâmboviţa a votat propunerea de retragerea a sprijinului politic pentru funcţia de preşedinte al CJ în ceea ce îl priveşte pe Alexandru Oprea. Au fost 26 de voturi pentru, 3 voturi împotrivă şi 2 abţineri. Alexandru Oprea a rămas membru PSD şi consilier judeţean. Dacă războiul dinte Alexandru Oprea şi Adrian Ţuţuianu ar fi continuat, cu siguranţă PSD Dâmboviţa ar fi devenit un partid format din mai multe tabere.
Trebuie să mai menţionăm faptul că în şedinţa PSD Dâmboviţa, Alin Manole a fost spuspendat din funcţia de vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa pe o perioadă de 12 luni, iar în luna iunie, i se va evalua din nou activitatea de la CJ Dâmboviţa. Decizia aceasta a fost luată cu 25 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă, 3 abţineri şi o persoană nu a votat din motive obiective.
Noul preşedintele al CJ Dâmboviţa propus de PSD şi votat în CEx Dâmboviţa, cu 90 de voturi pentru şi 44 împotrivă, este Daniel Comănescu, consilier judeţean şi directorul Staţiunii Pomicole Voineşti. Tot în CEx Dâmboviţa s-a votat şi pentru cea de-a doua funcţie de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa, post rămas vacant din luna septembrie după ce Claudia Gilia a plecat pe un post de deputat. Pentru această funcţie de vicepreşedinte au fost trei candidaţi, trei doamne: Luciana Cristea, Cezarina Necula şi Gabriela Caciamac. Cu 70 de voturi a fost desemnată Luciana Cristea ca să ocupe postul de vicepreşedinte CJ Dâmboviţa.
Miercuri, 14 februarie, va fi şedinţă ordinară de CJ Dâmboviţa şi va fi validată noua echipă. Noua echipă de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa va fi formată din: preşedinte CJ Dâmboviţa, Daniel Comănescu şi vicepreşedinţi CJ Dâmboviţa, Luciana Cristea şi Alin Manole.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente