Dani Popa, un atacant de rasă Ghiorghi Zotic e de acord cu transferul în Liga I

A.l.

dani popaDani Popa a fost adus la Chindia acum doi ani de la F.C.M. Târgovişte. Odată cu acesta, de la clubul finanţat de Ghiorghi Zotic au mai venit Daia şi Cernea, care însă nu mai sunt în lotul echipei de pe lângă Turnul Chindiei. Primul evoluează la Gloria Corneşti, iar cel de-al doilea la F.C. Aninoasa.
Atacantul din Pietroşiţa a impresionat prin jocul său incisiv, prin presingul făcut, prin golurile date. S-a impus în meciuri şi a devenit titular în linia ofensivă, alături de Cristi Cherchez. Cei doi sunt gemenii golului.
Dani Popa este jucătorul ideal pentru postul de vârf împins. Aleargă de rupe norii, ca să arate că se poate conta pe el, vântură apărările adverse, colaborează bine cu Georgian Honciu, Liviu Mihai, Cristi Cherchez, centrează, dă goluri. În sezonul trecut a penetrat porţille adverse de 16 ori. Pe lângă valoare, Dani Popa a dovedit o insistenţă care a încântat. A fost mereu în slujba echipei. Joacă simplu, direct şi eficient.
În sezonul trecut, în B2 (Vest), mai în toate meciurile a arat terenul pe întreaga arie a apărărilor adverse, a intrat în combinaţii cu colegii, ţâşneşte ca plumbul unui glonţ. Ca să ajungă titular, a muncit mult.
Dacă acum cinci ani evolua la Bradul Moroeni sub comanda lui Florin Tudose, acum Dani Popa este curtat de echipe de Liga Întâi. Este în coproprietate cu F.C.M. Târgo-vişte. Finanţatorul Ghiorghi Zotic a anunţat că e de acord cu transferul, dar „frâna” vine din altă parte.
M-aş bucura enorm dacă atacantul de 21 de ani (e născut în anul 1995) ar evolua pe prima scenă a fotbalului românesc. Eu l-am recomandat oficialilor de la F.C.M. Târgo-vişte şi l-am susţinut când a fost antrenat de Ion Constantin, Gigi Manea, Dan Diaconu, Puiu Becheanu.
A fost mereu pregătit de joc. Şi-a făcut bine treaba, atât la F.C.M. Târgovişte, cât şi la Chindia. Are stofă de jucător. Poate evolua cu succes şi pe prima scenă a fotbalului românesc. Mai multe echipe din acest eşalon îi dau târcoale. Cel mai mult, F.C. Botoşani, echipa antrenată de Leo Grozavu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EXAMEN PENTRU OBSERVATORI FRF

În vederea alcătuirii corpului de observatori de joc ai FRF pentru sezoanele 2016/2017 şi 2017/2018 a început perioada de înscriere pentru cei care îşi doresc să susţină examenul care să le permită să îndeplinească rolul de observator de joc. Perioada de înscriere se încheie pe data de 15 iulie 2016. […]