Published On: lun, mai 20th, 2019

Dana Varga: ALDE, preşedintele Tăriceanu şi echipa ALDE pentru Parlamentul European merită şi votul romilor, merită votul românilor

nichiduta.ro

Coordonatorul Departamentului pentru minorităţile naţionale din cadrul ALDE, Dana Varga care este şi consilier de stat pentru problematica romă la Cancelaria Primului Ministru, s-a aflat într-o vizită de lucru la Târgovişte. Şi-a făcut timp şi a onorat şi invitaţia liderilor ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre şi Cosmin Bozieru de a participa la o conferinţă de presă cu teme politice.
La conferinţa de presă au participat şi Viorel Păturică şi Paul Călin, coordonatorii Departamentului pentru Minorităţi Etnice şi Religioase ALDE Dâmboviţa.
Dana Varga a spus clar şi răspicat că România are nevoie în Europa de oameni bine pregătiţi, cu experienţă politică şi profesională, care să se lupte pentru binele ţării şi al românilor, aceştia fiind candidaţii ALDE.
Dana Varga a mai spus că ALDE, preşedintele Tăriceanu şi echipa ALDE care merge în Parlamentul European merită şi votul romilor, merită votul românilor, pentru că au dat dovadă că au şi experienţă, au şi calitate umană şi fac politică cu demnitate. Ca drept dovadă, ALDE este azi singurul partid care din 2014 are un Departament pentru minorităţi, un departament care vine cu politici clare pentru comunităţile de romi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro