Dâmboviţenii cu studii superioare pot opta pentru un loc de muncă

Ş.E.

ajofmNu sunt foarte multe, dar acelea care sunt pot aduce puţină speranţă şomerilor. Vorbim despre cele 44 de locuri de muncă disponibile în această perioadă înregistrate în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa. Dintre acestea, cinci sunt pentru persoanele cu studii superioare şi se caută cu preponderenţă inginer de cercetare în tehnologia construcţiilor de maşini, director tehnic, şef şantier, şef formaţie, administrator financiar.
27 de locuri sunt pentru persoanele calificate, cele mai solicitate ocupaţii fiind de agent vânzări, agent turism afaceri, ajutor ospătar, confecţioner articole textile, tâmplar universal, şofer autoturisme şi camionete.
Nici persoanele fără calificare nu au fost uitate, pentru că sunt disponibile 12 locuri de muncă pentru acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte. ALEGEREA VICEPRIMARULUI, AMÂNATĂ

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal Târgovişte, ce a avut loc ieri, s-a aflat şi un proiect de hotărâre privind alegerea celui de al doilea viceprimar al municipiului Târgovişte. Proiectul de hotărâre l-a avut ca iniţiator, aşa cum prevede legea, pe primarul municipiului Târgovişte, Gabriel […]