Dâmboviţence la lotul naţional de fotbal feminin ANDREEA PĂRĂLUŢĂ ŞI OLIVIA OPREA AU FOST CONVOCATE PENTRU CANTONAMENTUL DE LA MOGOŞOAIA

Mihai ROŞOIU

Selecţionata feminină a României va desfăşura un ultim stagiu de pregătire înaintea debutului în calificările pentru Campionatul European din 2021, găzduit de Anglia.
Tricolorele se vor antrena în perioada 25 august – 1 septembrie la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, urmând a pune la punct ultimele detalii înaintea startului în noua campanie de calificare.
Selecţionerul Mirel Albon a convocat 20 de jucătoare pentru acest cantonament! De remarcat sunt revenirile la lot ale portarului Mirela Pop, care a evoluat cu „U” Olimpia Cluj în calificările UEFA Women’s Champions League, şi a atacantului Laura Rus, care a avut evoluţii foarte bune în competiţia europeană cu Anderlecht, echipă la care s-a transferat în această vară.
Pe listă se află şi un nume nou. Este vorba despre fundaşul de la Heniu Prundu Bârgăului, Elena Ştef, convocată în premieră la prima reprezentativă! Portari: Andreea Părăluţă (Levante UD), Mirela Pop („U” Olimpia Cluj) Fundaşi: Olivia Oprea (CD Pozoalbense Femenino/Spania), Teodora Meluţă („U” Olimpia Cluj), Elena Ştef (Heniu Prundu Bârgăului), Brigitta Goder (ETO Gyori/Ungaria), Maria Ficzay („U” Olimpia Cluj) Mijlocaşi: Ioana Bortan („U” Olimpia Cluj), Mihaela Ciolacu („U” Olimpia Cluj), Beatrice Tărăşilă („U” Olimpia Cluj), Ştefania Vătafu (Anderlecht/Belgia), Roxana Mirea („U” Olimpia Cluj), Ana-Maria Vlădulescu (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Andrea Herczeg (St. Mihâly Futball Club/Ungaria), Kinga Barabasi (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Andreea Voicu („U” Olimpia Cluj) Atacanţi: Laura Rus (Anderlecht/Belgia), Florentina Olar, (FC Nordsjaelland/Danemar-ca) Cosmina Duşa (Konak Belediyespor), Ioana Bălăceanu („U” Olimpia Cluj)
Debutăm pe arena CFR-ului, cu Belgia!
Tricolorele vor juca primul meci din preliminariile EURO 2021 pe 8 octombrie, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Adversara fetelor va fi Belgia, formaţie pe care reprezentativa noastră a întâlnit-o şi în preliminariile trecute, pentru Cupa Mondială.
România a fost repartizată în Grupa H, alături de Elveţia, Belgia, Croaţia şi Lituania.
Programul Grupei H din preliminarii:
29.08.2019: Lituania – Croaţia
03.09.2019: Elveţia – Lituania, Belgia – Croaţia
4.10.2019: Lituania – Elveţia
8.10.2019: ROMÂNIA – Belgia, Elveţia –
Croaţia
8.11.2019: ROMÂNIA – Lituania, Croaţia – Belgia
11.11.2019: Belgia – Lituania, Elveţia – ROMÂNIA
10.04.2020: Croaţia – Lituania 14.04:2020: Belgia – Elveţia, Croaţia – ROMÂNIA
05.06.2020: Lituania – ROMÂNIA 09.06.2020: Lituania – Belgia, ROMÂNIA -Elveţia
18.09.2020: Belgia – ROMÂNIA, Croaţia – Elveţia
22.09.2020: Elveţia – Belgia, ROMÂNIA –
Croaţia
La turneul final se califică direct câştigătoarele celor 9 grupe alături de cele mai bune trei locuri doi, cărora li se alătură ţara-gazdă, Anglia. Celelalte şase ocupante ale poziţiiilor secunde vor disputa un play-off, în sistem tur-retur, astfel urmând a se stabili celelalte trei care se vor califica la EURO 2021.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cu târgoviştencele Trică, Buterez şi Calotă in lot, ROMÂNIA VA JUCA LA CAMPIONATELE EUROPENE DIN ACEATĂ TOAMNĂ

Echipele naţionale de volei feminin şi masculin ale României sunt pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Campionatele Europene de volei. Competiţia destinată voleiului feminin se va disputa în perioada 23 august – 8 septembrie, în timp competiţia masculină este programată în intervalul 13-29 septembrie. Competiţia rezervată fetelor este […]