Dâmboviţeanul Vlad, noua perlă a lui Gigi Becali „Va pleca pe bani mulţi de la FCSB”

Mihai ROŞOIU

Andrei Vlad, pe urmele lui Stanciu? Portarul de la FCSB este văzut de către agentul său, Anamaria Prodan, drept următorul mare transfer din România. După ce Nicolae Stanciu i-a adus lui Gigi Becali suma de 10 milioane de euro, după ce l-a vândut în Belgia, la Anderlecht, cea care îl impresariază pe goalkeeper spune că cifrele de transfer ale acestuia le vor depăşi pe ale actualului jucător de la Sparta Praga.
Anamaria Prodan este de părere că Andrei Vlad va reuşi să-l scoată din poartă pe Cristi Bălgrădean şi va deveni titular la FCSB, după care va pleca pe cea mai mare sumă de transfer din România:
„Gigi are jucători buni, cei mai buni tineri din România. Am încredere în Man, cred că e cel mai valoros jucător din România. La fel şi în Andrei Vlad. Dacă Vlad joacă un an titular, se va vinde cu cea mai mare sumă pe care s-a vândut vreodată un jucător din România. Va prinde poarta, o să vedeţi”, a spus Anamaria Prodan la PRO X.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA A URCAT DOUĂ TREPTE ÎN CLASAMENTUL WTA

Simona Halep continuă să conducă în clasamentul WTA, cu 7.970 de puncte, în ierarhia dată publicităţii luni, având acelaşi avans de 1.225 de puncte faţă de jucătoarea clasată pe locul secund, daneza Caroline Wozniacki. Halep este pentru a XXXIV-a săptămână pe locul I WTA, egalând-o pe germana Angelique Kerber care […]