Published On: mie, aug. 30th, 2017

DÂMBOVIŢEANUL TĂNASE, ÎN CONFLICT CU DICĂ

nichiduta.ro

Jucătorul Stelei îi reproşează antrenorului că este folosit prea puţin în meciurile FCSB-ului
Deşi FCSB a onţinut o victorie care a apropiat-o la un punct de CFR, după 2-0 cu FC Botoşani, nu toţi fotbaliştii din lotul echipei sunt mulţumiţi. Florin Tănase a recunocut că şi-ar dori să prindă mai multe minute în tricoul vicecampioanei şi a avut un mesaj pentru Nicolae Dică, scrie prosport.ro.
Florin Tănase a marcat al doilea gol al FCSB-ului în victoria cu FC Botoşani, fiind titular şi integralist. La finalul partidei, omul adus pentru 1.5 milioane de euro de la Viitorul a recunoscut că şi-ar dori mai multe minute, partida cu moldovenii fiind doar a doua în care nu a fost schimbat, după cea cu CS U Craiova.
Tănase a prins 646 de minute în acest sezon, fiind schimbat în dese rânduri la pauza partidelor sau introdus pe parcurs. În momentul în care a fost întrebat despre naţioanala României, atacantul a oferit un răspuns care l-a pus pe gânduri pe Dică: „Eu îmi doresc să ajung la naţională, dar nu ai cum să ajungi la echipa naţională atât timp cât joci doar 45 de minute pe meci. Am fost surprins, normal că orice jucător îşi doreşte să joace din primul minut, dar o să lupt să demonstrez că merit să fiu titular meci de meci” , a declarat Tănase pentru DigiSport. Daum a decis că locul lui Florin Tănase e doar pe lista adiţională pentru meciurile cu Armenia (1 septembrie) şi Muntenegru (4 septembrie). Jucătorul FCSB-ului a debutat pentru România într-o victorie cu Albania, scor 1-0, în 2014. Au urmat câte 45 de minute cu Bulgaria, în 2015, şi 45 de minute cu Lituania, în 2016.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro