Published On: mar, ian. 31st, 2017

Dâmboviţeanul Mihai Bălaşa a debutat la Steaua Poate fi om de bază în echipa lui Gigi Becali

nichiduta.ro

Cea mai recentă achiziţie a Stelei, Mihai Bălaşa, şi-a făcut debutul în echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf în amicalul din Antalya (Turcia), cu Slovan Bratislava (locul 3 din Slovacia). Bălaşa s-a transferat de la Trapani, prin AS Roma, în această lună.
Târgovişteanul de 22 de ani a fost introdus în defensiva Stelei în ultimul amical, după pauză, în repriza a doua. Echipa din capitala Slovaciei a câştigat cu scorul de 2-1. Pentru Steaua a marcat un supergol (din lovitură liberă) Denis Alibec, transferat de la campioana Astra Giurgiu. Alibec a fost căpitanul Stelei şi a fost eliminat pe final de meci. Eşecul cu Slovan e al doilea, din patru meciuri disputate de Steaua în Turcia.
Pentru a treia oară consecutiv, în atacul Stelei, Laurenţiu Reghecampf a utilizat cuplul Alibec-Gnohere. Alibec a marcat un gol, în timp ce „Bizonul” Gnohere n-a dat niciunul.
În Antalya, Steaua mai are programate meciurile cu Wisla Cracovia (pe 31 ianuarie) şi Hajduk Split (pe 2 februarie).
Pe 5 februarie, Steaua joacă în campionat cu CFR Cluj (în deplasare), în debutul sezonului de primăvară. Clujenii n-au fost învinşi în cele cinci meciuri de pregătire din Cipru. În campionat au cu 10 puncte mai puţin decât Steaua.
Se preconizează ca Bălaşa să fie un om de bază în garnitura echipei lui Gigi Becali, la fel ca şi croatul lakolis care îl va înlocui pe flancul drept pe Adi Popa, plecat în Liga a 2-a din Anglia, la Reading.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro