Published On: vin, ian. 4th, 2019

Dâmboviţeanul ionuţ Radu, printre cei mai promiţători 50 de fotbalişti ai Europei

nichiduta.ro

Fotbalistul originar din Odobeşti face parte dintr-o galerie impresionantă alături de Vinicius (Real Madrid), Sancho (Borussia Dortmund) sau lanis Hagi (Viitorul Constanţa).
UEFA a publicat o listă cu 50 de tineri jucători care evoluează la formaţii din Europa şi care ar putea avea un impact important în anul 2019.
Pe această listă, forul continental a inclus şi numele a doi fotbalişti români, căpitanul Viitorului, Ianis Hagi şi portarul celor de la Genoa, căpitanul reprezentativei U21, Ionuţ Radu.
Ambii au fost oameni de bază în preliminariile de tineret ale EURO 2019, având contribuţii importante la calificarea la turneul final al unei reprezentative U21 după o pauză de 20 de ani.
Site-ul UEFA a făcut şi câte o scurtă caracterizare celor doi fotbalişti nominalizaţi din România. Referitor la Ianis Hagi, UEFA remarcă faptul că acesta este căpitanul celor de la Viitorul, club deţinut şi antrenat de tatăl său, Gheorghe Hagi, şi că are calităţi asemănătoare cu cele ale tatălui său. De asemenea, Ionuţ Radu este văzut ca un fotbalist cu evoluţii foarte bune în partidele din Serie A.
Pe listă, alături de cei doi tineri jucători români fac parte jucători precum Vinicius Junior (Real Madrid), Nicolo Zainolo (AS Roma), Jadon Sancho (Dortmund) sau Emil Audero (Sampdoria).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro