DÂMBOVIŢEANUL FLORIN TĂNASE, PE LISTA STELEI!

Mihai ROŞOIU

florin tanaseRăzvan Marin şi Florin Tănase, de la Viitorul, rămân două priorităţi pentru Steaua. Aceştia vor veni sub comanda lui Reghe-campf doar în măsura în care Hagi va fi de acord să îi împrumute.
Steaua a ratat titlul, după egalul cu Pandurii, iar Gigi Becali e decis, cel puţin la nivel declarativ, să nu mai facă investiţii ca în trecut. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că singura ţintă pentru perioada de mercato din vară va fi un atacant de careu, cu ajutorul căruia să forţeze calificarea în Ligă, însă a confirmat alte două ţinte.
Răzvan Marin şi Florin Tănase, ambii de la Viitorul, au fost monitorizaţi atent de Steaua în ultima jumătate de an şi se părea că vor exista oferte concrete pentru cei doi la capătul stagiunii. Becali a confirmat interesul, însă susţine că tinerii jucători pot ajunge la Steaua doar în condiţiile în care Hagi ar fi de acord să îi împrumute. Ulterior, în măsura în care roş-albaştrii vor pătrunde în grupele cupelor europene, printr-un act adiţional, Steaua ar urma să se oblige să achite o sumă de transfer importantă.
„O să încerc să vorbesc cu Gică (n.r. Hagi) despre Răzvan Marin şi Florin Tănase. E greu de crezut că va dori să îi dea împrumut. Vreau să îi cumpăr doar în măsura în care ne vom califica în grupe”, a spus Becali.
Gheorghe Hagi ar putea fi de acord cu o astfel de variantă probabil doar în măsura în care e decis să accepte oferta lui Rostov. În condiţiile în care nu s-ar mai ocupa personal de Viitorul, jucătorii de export ai echipei ar avea o şansă mai bună să se facă remarcaţi în tricoul Stelei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primarul oraşului Fieni "coafează un mort"

De mai bine de un an, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa încearcă să preia ,de la primăria oraşului Fieni, reţeaua nouă de distribuţie apă potabilă realizată prin fonduri CNI, însă primarul oraşului Fieni, Adriean Budoiu, de fiecare dată găseşte câte o scuză şi nu se mai reuşeşte predarea acestei reţele către […]