Dâmboviteanul Florin Tănase, declaraţie bizară: „Nu prea am fost dispuşi la efort”

Mihai ROŞOIU

Florin Tănase a făcut o declaraţie care lasă loc de interpretări în legătură cu perioada în care vicecam-pioana României a fost antrenată de Nicolae Dică, tehnician care a fost dat afară de la FCSB după eşecul „roş-albaştrilor” din meciul cu CFR Cluj, scor 0-2.
Florin Tănase a lăsat să se înţeleagă că jucătorii vicecampioanei României nu au dat 100% în mandatul lui Nicolae Dică şi că aceştia nu au fost dispuşi la efort în ultimele luni. Mai mult, fotbalistul transferat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanţa crede că acest lucru nu se va întâmpla şi cu Mihai Teja.
„Am alergat mult la acest antrenament, ştiţi cum e, avem un antrenor nou, trebuie să impresionezi, să joci titular (n.r. râde). Trebuie să avem atitudine, asta ne-a lipsit în ultimul timp. Nu prea am fost toţi dispuşi să facă prea mult efort, şi asta ne-a costat. Suntem la Steaua şi trebuie să avem atitudine la fiecare meci, să câştigăm fiecare meci. Numai prin muncă poţi câştiga un titlu”, a spus Florin Tănase pentru PRO X.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MÂNDRU DE ARBITRII ROMÂNI

Într-un interviu FRF TV, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a vorbit despre progresele importante făcute de arbitrajul românesc în ultima perioadă. Prezent la cursurile de iarnă ale arbitrilor din Liga 1, Vassaras a analizat posibilitatea introducerii sistemului VAR în România, care ar fi termenul necesar implementării acestuia, vorbind şi despre […]