Published On: mie, mart. 1st, 2017

DÂMBOVIŢEANUL FLOREA O ADUCE PE ASTRA MAI APROAPE DE PLAY-OFF

nichiduta.ro

Astra Giurgiu, campioana României, a învins-o în deplasare pe Concordia Chiajna cu scorul de 3-1 (1-1), într-un meci disputat luni în etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.
Astra s-a impus meritat şi a ajuns la şase victorii consecutive în campionat, apropiindu-se de participarea în play-off. Concordia era neînvinsă de patru partide.
Primele două goluri au fost înscrise în mai puţin de un minut. Astra a deschis scorul în minutul 8, prin Fabricius, după o lovitură liberă executată de Constantin Budescu. Concordia a egalat imediat după reluarea jocului, în urma unei grave greşeli a lui Junior Morais. Acesta încercat să trimită cu capul la portar, dar mingea a ajuns la Serediuc, care a înscris.
Astra a punctat din nou în minutul 48, când Daniel Florea, introdus la pauză, a fructificat o centrare de pe dreapta, deviată de un adversar.
Budescu a stabilit scorul final în minutul 73, după o mare eroare a lui Dobrosavlevici.
Concordia a avut o bară prin Raul Costin, în minutul 20, şi altă mare ocazie prin Răsdan (63).
Astra a acumulat 38 de puncte şi este în acest moment pe locul 6.
Echipa antrenată de Marius Şumudică o va întâlni joi, 2 martie, în deplasare, pe CSM Poli Iaşi. Partida, din etapa a 23-a a Ligii I, fusese programată iniţial pentru data de 10 februarie, însă a fost amânată din cauza condiţiilor meteo.
Concordia, cu 24 de puncte, rămâne pe locul 11.
CS Concordia Chiajna – AFC Astra Giurgiu 13 (1-1) Stadion „Concordia” -Chiajna
Au marcat: Tiberiu Serediuc (9), respectiv Fabricio (8), Daniel Florea (48), Constantin Budescu
(73).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro