Published On: mie, iul. 5th, 2017

DÂMBOVIŢEANUL DANIEL FLOREA, PUS PE LIBER DE ASTRA GIURGIU

nichiduta.ro

In momentul in care loan Niculae a decis să scadă aproape la jumătate fondul de salarii la Astra, a devenit clar că gruparea de la Giurgiu va mai semăna foarte puţin cu echipa care a avut rezultate excelente în ultimii doi ani. De la fosta campioană au plecat Marius Şumudică împreună cu staff-ul său, plus nu mai puţin de 15 jucători, în frunte cu Budescu, Junior Morais, Geraldo şi Takayuki! Practic, viitorul antrenor trebuie să reconstruiască echipa din temelii.
Iordănescu, dacă va semna până la urmă, sau altcineva s-ar putea baza în acest moment pe 12 jucători din lotul cu care s-a încheiat sezonul. Lor li se adaugă cei 4 aduşi acum.Atât doar că nu este sigur dacă respectivii 12 vor rămâne, deoarece la o ofertă bună pentru club, patronul va fi de acord să-l vândă, anunţă digisport.ro.
Tocmai din cauza acestor probleme nici Niculae nu cere foarte mult în primul an. Este de acord că va fi o perioadă de tranziţie, de reconstrucţie, iar ţinta este clasarea echipei în primele 6 la finalul sezonului 2017-2018.
Jucătorii care pleacă sigur de la Astra: Fabricio, Oros, Ricardo Alves, Geraldo, Junior Morais, Takayuki, Boubacar, Romario Moise, Lovin, Budescu, Teixeira, Boudjemaa, Buş, Daniel Florea, Daniel Niculae.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro