DÂMBOVIŢEANUL DANI POPA, PE PICIOR DE PLECARE DE LA DINAMO

Mihai ROŞOIU

Mircea Rednic continuă revoluţia în lotul lui Dinamo. Antrenorul „câinilor” este pe punctul să aducă un atacant român pentru a suplini marile lipsuri din ofensiva trupei sale. Mai mult, FANATIK.RO a aflat că tehnicianului este dispus să renunţe la doi componenţi ai lotului actual.
Este vorba despre atacanţii Mircea Axente şi Daniel Popa. Dacă despre Axente s-a mai scris că s-ar afla pe picior de plecare, Daniel Popa este un nume nou pe „lista neagră” a lui Rednic. Tânărul fotbalist a fost titular în atacul lui Dinamo în ultimele trei runde, dar nu a reuşit să îl convingă deloc pe veteranul de pe banca „alb-roşilor”. El nu a marcat decât un gol în acest sezon şi „Puriul” a fost mereu nemulţumit de prestaţiile sale din ultima perioadă. Potrivit surselor FANATIK.RO, impresarul lui Daniel Popa, Giovanni Becali, deja îi caută posibile destinaţii fotbalistului pentru un transfer încă din această iarnă. Dacă nu definitiv, măcar sub formă de împrumut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MECIURI TARI LA TÂRGOVIŞTE

Sala Sporturilor din Târgovişte va găzdui, în perioada 19-21 decembrie, mai multe meciuri amicale, în care selectionaţele U18 ale României îşi vor testa potenţialul împotriva naţionalelor similare ale Macedoniei şi Bulgariei. Astfel, după o scurtă perioadă de pregătire în Târgovişte, în care au fost testaţi şi monitorizaţi aproximativ 60 de […]