DÂMBOVIŢEANCA OLIVIA OPREA, ÎN NAŢIONALA DE FOTBAL FEMININ PENTRU MECIUL CU BELGIA

Mihai ROŞOIU

Naţionala feminină se află la Cluj-Napoca pentru a pregăti partida cu Belgia, prima din preliminariile Campionatului European 2021 ce va fi găzduit de Anglia.
Înaintea de a merge la Bucureşti la reunirea primei reprezentative pentru partidele cu Feroe şi Norvegia, fostul internaţional şi actual antrenor secund al României, Bogdan Lobonţ, le-a vizitat pe jucătoare la antrenamentul de la baza Ardealul.
Fotbalist cu 86 de meciuri la naţională, fostul goalkeeper le-a transmis fetelor un mesaj de încurajare: „Avem onoarea de a reprezenta România la cel mai înalt nivel, este un privilegiu, dar şi o responsabilitate. Am încredere că veţi da totul pe teren la meciul cu Belgia. Cu determinare şi inspiraţie puteţi obţine un rezultat important”.
Jucătoarele împreună cu staff-ul tehnic lucrează intens pentru a fi la nivel maxim la ora meciului. La antrenamentul de vineri, selecţionerul Mirel Albon a exersat diferite formule de joc şi fazele fixe cu care spera sa îşi sur-prinda adversara.
Partida România – Belgia este programata marţi, 8 octombrie, de la ora 18:30, pe stadionul „Dr. Constantin Radulescu” din Cluj-Napoca.
Accesul general pe arena lui CFR Cluj costa 5 lei, iar biletele sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.
Suporterii vor putea sa-şi achiziţioneze tichete la aceasta partida şi în ziua meciului, de la casieriile stadionului din Gruia, de la 12:00 pâna la ora de start a partidei, 18:30.
Lotul convocat pentru partida cu Belgia:
Portari: Mirela Pop („U” Olimpia Cluj), Lavinia Boanda („U” Olimpia Cluj)
Fundaşi: Olivia Oprea (CD Pozoalbense Femenino/Spania), Teodora
Meluţa („U” Olimpia Cluj), Brigitta
Goder (ETO Gyori/Ungaria), Maria Ficzay („U” Olimpia Cluj), Kinga Barabasi (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc)
Mijlocaşi: Ioana Bortan („U” Olimpia Cluj), Andrea Herczeg (St. Mihâly Futball Club/Ungaria), Beatrice Taraşila („U” Olimpia Cluj), Bianca Sandu (Diosgyori VTK/Ungaria), Mihaela Ciolacu („U” Olimpia Cluj), Roxana Mirea („U” Olimpia Cluj), Ana Vladulescu (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Ştefania Vatafu (Ander-lecht/Belgia), Andreea Voicu („U” Olimpia Cluj)
Atacanţi: Ioana Balaceanu („U” Olimpia Cluj), Laura Rus (Ander-lecht/Belgia), Florentina Olar, (FC Nordsjaelland/Danemarca) Cosmina Duşa (Konak Belediyespor)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCEPE BASCHETUL. CS MUNICIPAL JOACĂ ACASĂ CU AGRONOMIA

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte va evolua şi în acest sezon pe prima scena interna, iar primul meci oficial este programat miercuri, 9 octombrie 2019, în Sala Sporturilor din oraşul nostru. În jocul de la jumatatea acestei saptamâni, formaţia pregatita de Catalin Tanase va da piept cu […]