Dâmboviţa: Vor fi distribuite 6423 tichete sociale pentru mese calde

La sediul Instituţiei Prefectului-judeţul Dâmboviţa, au fost primite cele 6.423 de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, pentru persoanele vârstnice din judeţul Dâmboviţa ce intră sub incidenţa Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 115/2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, acordate din fonduri externe nerambursabile, precum şi unele măsuri de distribuire a acestora, cu modificările ulterioare.
Tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde au fost emise în cadrul Programul României pentru ajutorarea persoanelor defavorizate 20142020, finanţat din Fondul de ajutor european pentru cele mai defavorizate persoane, urmând a fi repartizate UAT-urilor şi înmânate beneficiarilor.
Destinatarii finali sunt persoanele care au împlinit vârsta de 75 ani şi beneficiază de îndemnizaţia socială pentru pensionari sau alte drepturi, prin legi cu caracter special, plătite prin case teritoriale de pensii, precum şi persoane/familii fără adăpost, inclusiv persoanele/familiile care au fost evacuate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"ACVILELE" ŞI-AU LUAT ZBORUL CĂTRE RIGA Gabriela Irimia se află în lotul echipei naţionale de baschet feminin

Reprezentativa feminină de baschet a României a plecat, luni dimineaţă, spre Letonia, urmând să intre la Riga în bula epidemio-logică realizată de forul continental pentru meciurile echipebr din grupele D şi I din cadrul FIBA Women’s EuroBasket2021 Qualifiers. Cu rezultate negative pe linie la testările RT-PCR impuse de FIBA, delegaţia […]