Dâmboviţa, judeţ neluat în seamă la Bucureşti

Cu privire la ultima repartiţie a fondurilor guvernamentale, senatorul Adrian Ţuţuianu (Pro România), a remarcat faptul că 39 de unităţi administrativ-teri-toriale din Dâmboviţa nu au primit bani pentru echilibrarea bugetelor. În consecinţă, multe dintre primării vor ajunge în situaţia de a nu putea plăti ajutoarele sociale ori salariile însoţitorilor persoanelor cu handicap.
A mai arătat Adrian Ţuţuianu că Judeţul Dâmboviţa a primit bani mai puţini decât judeţe cu populaţie mult mai mică, aşa cum sunt Tulcea ori Giurgiu şi chiar în comparaţie cu judeţe dezvoltate din punct de vedere economic şi care nu ar fi avut nevoie de ajutor consistent din partea guvernului. A pus această situaţie pe seama dezinteresului conducerii politice a judeţului dar şi a faptului că „nu mai are cine să deschidă uşile la Bucureşti.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 5000 persoane şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM Dâmboviţa

În primele 9 luni ale anului, prin intermediul AJOFM Dâmboviţa au fost încadrate în muncă 5126 persoane, dintre care 2320 femei. Din totalul persoanelor ocupate până la data de referinţă, 1783 au peste 45 de ani, 1359 au vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani, 1118 au între 25 […]