Published On: mie, mai 28th, 2014

Dâmboviţa e la putere CRISTI RISTEA L-A UMILIT PE CHRISTIAN BRORHILKER

nichiduta.ro

risteaDoar doi dintre cei şase români prezenţi la ediţia VIP a circuitului Superkombat, care a avut loc la Mamaia, au reuşit să se impună, în timp ce Jamie Bates, câştigătorul selecţiilor din Marea Britanie, a devenit noul campion al turneului mondial la categoria semigrea.
În faţa unui public exclusivist, printre care şi un grup de 20 de militari americani, de la baza Mihail Kogălniceanu, evenimentul transmis în direct în 83 de ţări de pe 4 continente a programat un total de 8 meciuri internaţionale, dintre care 5 super-fight-uri în care au fost implicaţi sportivi autohtoni.
Dacă Dănuţ Hurduc şi Daniel Alexandru au pierdut, iar veteranul Sebastian Ciobanu a remizat împotriva campionului mondial WKN, Jallon Corentin, în schimb, Cristian Ristea a reuşit singurul KO al galei, învingându-l de o manieră impresionantă pe germanul Christian Brorhilker, oponentul său fiind numărat de 4 ori până ca arbitrul să întrerupă confruntarea. Imediat după ceremonia de premiere, noua vedetă Superkombat a coborât din ring şi i-a oferit trofeul său unui tânăr cu di-zabilităţi, pasionat de kickbox. Cel de-al doilea român victorios a fost Amansio Paraschiv, care rămâne neînvins de la debutul său în circuit.
„Pentru noi, gala de la Mamaia a fost o adevărată provocare pentru că am oferit o alternativă pentru finala Ligii Campionilor, am fost singurul eveniment la nivel global care a concurat pe acelaşi tronson orar cu meciul de la Lisabona. Chiar dacă majoritatea românilor au pierdut, însă am reuşit să descoperim viitoare vedete cu ocazia asta. Fiind o promoţie internaţională, avem nevoie de eroi din toată lumea”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro