Dâmboviţa: Creştere uşoară a numărului de turişti

În ultima lună analizată din punct de vedere statistic, august 2019, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare din Judeţul Dâmboviţa au înregistrat creşteri cu 3,8%, iar înnoptările cu 4,0%. Au fost înregistrate în total 13612 de sosiri în structurile cu funcţiuni de cazare, din care sosirile turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare, au reprezentat 95,5%, în timp ce turiştii străini au reprezentat 4,5%. Au fost 32929 de înnoptări iar in numărul total , ponderea înnoptărilor turiştilor români a fost de 94,6%. În ceea ce priveşte înnoptările turiştilor străini în structurile de primire turistică, cea mai mare pondere au deţinut-o cei din Europa (85,0% din total străini), iar din aceştia 79,0% au fost din ţările aparţinând Uniunii Europene.
Indicele de utilizare netă a locurilor de cazare În ultima lună analizată din punct de vedere statistic, august 2019, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare din Judeţul Dâmboviţa au înregistrat creşteri cu 3,8%, iar înnoptările cu 4,0%. Au fost înregistrate în total 13612 de sosiri în structurile cu funcţiuni de cazare, din care sosirile turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare, au reprezentat 95,5%, în timp ce turiştii străini au reprezentat 4,5%. Au fost 32929 de înnoptări iar in numărul total , ponderea înnoptărilor turiştilor români a fost de 94,6%. În ceea ce priveşte înnoptările turiştilor străini în structurile de primire turistică, cea mai mare pondere au deţinut-o cei din Europa (85,0% din total străini), iar din aceştia 79,0% au fost din ţările aparţinând Uniunii Europene.
Indicele de utilizare netă a locurilor de cazare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 384 de locuri de muncă disponibile în această săptămână

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 384 de locuri de muncă, din care 12 pentru persoanele cu studii superioare, 300 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii […]