Dâmboviţa: 645 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 645 delocuri de muncă, din care 20 pentru persoanele cu studii superioare şi 403 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii. Angajatorii mai oferă 222 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Pentru persoanele calificate sunt posturi de: confecţioner articole textile, cameristă hotel, instalator, lăcătuş mecanic, electri

cian, maşinist la maşini pentru terasamente, patiser, bucătar, ospătar, casier, lucrător gestionar, rectificator universal, reprezentant comercial, asistent medical generalist, lucrător comercial, magaziner, agent vânzări, vânzător, şofer, femeie de serviciu, ambalator manual, croitor, factor poştal, tâmplar. De muncitori necalificaţi este nevoie în industria metalurgică şi în industria confecţiilor textile.
Pentru absolvenţi de studii superioare sunt oferite posturi de administrator reţea calculatoare, expert relaţii sociale, manager proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIOREL MOLDOVAN VREA LA FCSB. DIN NOU!

Viorel Moldovan a fost un antrenor fericit, sâmbătă seară, după ce formaţia pe care o antrenează, Chindia Târgovişte, a smuls un egal (1-1) în prelungirile partidei de pe Arena Naţională, împotriva vicecampioanei României, FCSB. La conferinţa de presă de după meci, Viorel Moldovan nu a exclus posibilitatea ca în viitorul […]