Dâmboviţa: 415 locuri de muncă disponibile în această săptămână

În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate în această săptămână 415 locuri de muncă, din care 40 pentru persoanele cu studii superioare. 274 se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 101 de posturi sunt pentru muncitorii necalificaţi.
Din categoria absolvenţilor de studii superioare, angajatorii au nevoie de: administrator financiar; agent turism; inginer reţele şi sisteme hidraulice; inginer producţie; inginer mecanic; consilier instituţii publice; economist; formator; inspector resurse umane.
Pentru persoanele cu studii medii sau calificate sunt oferite posturi de: referent specialitate financiar – contabil; şef serviciu plan producţie; secretară; agent vânzări; barman; bucătar; vânzător; electrician în construcţii; strungar unuversal; frezor universal; lăcătuş mecanic; mecanic auto; maşinist pod rulant; şofer; sudor; confecţioner articole textile; instalator. De muncitori necalificaţi este nevoie în industria metalurgică şi în industria confecţiilor textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două miliarde de lei pentru Prima Casă 2019

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a anunţat lansarea Programului Prima Casă 2019, fiind primit, din partea Ministerului Finanţelor Publice, acordul de distribuire pentru suma de 1,987 miliarde lei, din plafonul total de 2 miliarde lei alocat pentru anul 2019. Potrivit reprezentanţilor Fondului, probabil suma este mai […]