Dâmbovita: 328 de locuri de muncă vacante

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 328 de locuri de muncă, din care: 34 pentru persoanele cu studii superioare, 243 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 51 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Din prima categorie sunt menţionate: consilier orientare privind cariera, expert jurist, contabil, inginer mecanic, expert relaţii sociale, lucrător gestionar, responsabil proces, inginer mecanic, specialist relaţii publice, inginer instalaţii construcţii, inginer chimist.
Pentru persoanele calificate sunt posturi de electrician întreţinere şi reparaţii, confecţioner articole textile, lăcătuş mecanic, mecanic auto, operator maşini unelte comandă numerică, şofer transport marfă, bucătar, ospătar, cofetar, instalator reţele de distribuţie, mecanic auto, maşinist la maşini pentru terasamente, casier, montator subansamble, agent securitate, agent curăţenie, lucrător comercial, vânzător, asistent medical generalist, infirmier, recepţioner hotel, tehnician în industria materialelor de construcţii. Se caută muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TESTĂRI PENTRU ARBITRI DE LIGA A II-A

În această săptămână, arbitrii de Liga 2 au susţinut testele fizice. Pentru a evita deplasările lungi, arbitrii au fost testaţi în două centre: la Cluj-Napoca şi la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea.Lotul pentru Liga 2 numără 74 arbitri, 29 de centrali şi 45 de asistenţi, o parte dintre […]