Dâmboviţa: 253 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici, privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 253 de locuri de muncă, din care 28 pentru persoanele cu studii superioare, 183 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 42 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Din prima categorie, angajatorii caută consilier orientare privind cariera, inginer mecanic, expert relaţii sociale, director vânzări, gestionar depozit, formator, responsabil proces.

Pentru persoane calificate în diverse meserii, sunt disponibile posturi de sudor, electrician întreţinere şi reparaţii, lăcătuş mecanic, mecanic auto, operator maşini unelte comandă numerică, maşinist la maşini de turnat şi preparat betoane, şofer autobuz, tractorist, vopsitor industrial, instalator reţele de distribuţie, maşinist la maşini pentru terasamente, confecţioner articole textile, agent securitate, agent curăţenie, lucrător comercial, vânzător, asistent medical generalist.
Locurile de muncă pentru muncitori necalificaţi sunt în construcţii şi în industria confecţiilor textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPA ETAPEI ÎN LIGA 1

PORTAREduard Pap (FC Botoşani / 26 de ani / 24 jocuri) – A avut nu mai puţin de 11 intervenţii pe durata jocului, fiind învins doar din penalty. Este o premieră: pentru întâia oară apare în echipa etapei un portar cu două goluri încasate!FUNDAŞIDamien Dussaut (Viitorul / 25 de ani […]