Dâmboviţa: 251de locuri de muncă disponibile în această săptămînă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa informeză persoanele interesate că la această dată sunt înregistrate în baza de date 251 de posturi vacante.
Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici locurile de muncă vacante sunt în domeniul construcţiilor, transporturilor, serviciilor către populaţie, prelucrări mecanice, comerţ, pază şi protecţie.
Pentru absolvenţii de studii superioare sunt oferite posturi de director economic, manager vânzări, inginer automatist, consilier juridic. Oferta cea mai consistentă este pentru persoanele calificate în diverse meserii. Dintre acestea sunt menţionate: electrician întreţinere şi reparaţii, electromecanic, sudor, operator maşini comandă numerică, tâmplar, mecanic auto, macaragiu, tractorist, lăcătuş mecanic, maşinist pod rulant, stivuitorist, ajutor bucătar, infirmier, şofer, lucrător bucătărie, lucrător gestionar, curier, maşinist la maşini pentru terasamente, bucătar, casier, agent securitate, operator vânzări prin telefon, manipulant mărfuri, vânzător, maşinist la maşini de ambalat, agent comercial, confecţioner montator produse din lemn, specialist achiziţii, asistent medical generalist, tehnician pentru sisteme de detecţie-supraveghere video, operator introducere validare date. Sunt oferite şi locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi, la asamblarea şi montarea pieselor şi în construcţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APIA: Planificare riguroasă şi strategie de lucru la distanţă, pentru a nu periclita sănătatea beneficiarilor formelor de sprijin

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură desfasoară, în perioada 01 martie -17 mai 2021, Campania de primire cereri unice de sprijin, în conformitate cu prevederile OG.11/2021 pentru aprobarea schemelor de plăţi şi a unor instrumente de garantare care se aplică în agricultură în anii 2021 şi2022.În acest context, instituţia […]