Dâmboviţa: 171 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici, privind locurile de muncă vacante, în baza de date AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 171 delocuri de muncă, din care şapte pentru persoanele cu studii supe-rioare;160 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi patru posturi pentru muncitorii necalificaţi. Cu studii superioare angajatorii au nevoie de ingineri mecanici şi constructori, economişti şi un medic pentru ambulanţă.
Pentru persoanele calificate sunt posturi de instalator, lăcătuş mecanic,strungar universal, faianţar, dulgher, fasonator mecanic, operator chimist, casier, agent curăţenie, bucătar, ospătar, barman, lucrător comercial, vânzător, şofer,asistent medical generalist, infirmier, controlor calitate, încărcător – descărcător. De muncitori necalificati este nevoie în construcţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIOREL MOLDOVAN NU VREA RELUAREA CAMPIONATULUI

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, nu e de acord cu reluarea Ligii 1.Liga Profesionistă de Fotbal a întocmit un protocol prin care reglementează reluarea antrenamentelor începând cu data de 15 mai. Moldovan crede că lucrurile sunt pripite şi că formaţia lui va avea probleme în a respecta […]