Published On: lun, mai 13th, 2019

Dacian Cioloş a cerut dâmboviţenilor să iasă la vot şi să răspundă cu „Da” la ambele întrebări de la referendum

nichiduta.ro

Fostul premier şi comisar european Dacian Cioloş, preşedintele PLUS şi primul pe lista de candidaţi ai Alianţei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare, a venit astăzi în Dâmboviţa, însoţit de Cristian Ghinea, vicepreşedinte USR şi alţi membri ai staff-ului de campanie. Prima etapă a vizitei s-a consumat la Găeşti unde au avut loc discuţii cu simpatizanţii celor două formaţiuni politice. La Tâgovişte, Dacian Cioloş a susţinut o conferinţă de presă şi a parcurs zona centrală a oraşilui, pornind din Parcul Mitropoliei – Bulevardul Independenţei- Str. Lt. Stancu Ion- Piaţa 1 Mai. Ultima etapă a vizitei s-a consumat la Moreni, unde Cioloş şi colegii săi au dialogat cu cetăţenii şi au împărţit pliante cu oferta electorală a alianţei.
La conferinţa de presă, Dacian Cioloş şi Cristian Ghinea- fost ministru al Fondurilor Europene, au vorbit despre proiectele pe care le vor promova în scopul dezvoltării economiei, cu prioritate a agriculturii şi au lansat mai multe atacuri la adresa guvernului, în primul rând a PSD, care, în opinia lor, a alocat subvenţii agricole cu dedicaţie, pentru anumiţi proprietari de ferme de porci şi sere de tomate. Fostul prim-ministru s-a ferit să avanseze o cifră dar a spus că alianţa contează pe 6-8 mandate în viitorul Parlament European. În acelaşi timp a îndemnat cetăţenii să iasă la vot şi să răspundă cu „Da” la ambele întrebări.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro