Published On: vin, iul. 5th, 2019

Dacă rămâne în Liga I în următoarele sezoane, CHINDIA, OBLIGATĂ SĂ-ŞI FACĂ ACADEMIE DE JUNIORI

nichiduta.ro

Federaţia Română de Fotbal anunţă încheierea procesului de clasificarea a academiilor de fotbal pentru copii şi juniori pentru sezonul 2019-2020. În şedinţa CEx de azi s-a decis ca începând din sezonul 2021-2022 licenţierea pentru Liga 1 să depindă şi de punctajul academiei fiecărui club din primul eşalon.
FRF a demarat în 2019 procesul de clasificare pe baza standardelor de calitate a academiilor, cluburilor cu activitate de copii şi juniori şi centrelor pentru fotbal juvenil din România. Proiectul a fost configurat cu sprijinul companiei olandeze NMC Bright, care are peste 15 ani de experienţă în evaluarea, clasificarea şi activitatea de consultanţă a academiilor de fotbal europene.
Până pe 15 martie 2019, cluburile doritoare s-au putut înscrie în procedura de evaluare.
În şedinţa Comitetului Executiv de azi s-a decis ca începând din sezonul 2021-2022, pentru a primi Licenţa de Liga 1, cluburile din primul eşalon au nevoie de un punctaj al academiei de copii şi juniori de minimum 60 de puncte din cele 100 posibile. Evaluarea academiilor este un proces ce va avea loc anual.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro