Dacă rămâne în Liga I în următoarele sezoane, CHINDIA, OBLIGATĂ SĂ-ŞI FACĂ ACADEMIE DE JUNIORI

Mihai ROŞOIU

Federaţia Română de Fotbal anunţă încheierea procesului de clasificarea a academiilor de fotbal pentru copii şi juniori pentru sezonul 2019-2020. În şedinţa CEx de azi s-a decis ca începând din sezonul 2021-2022 licenţierea pentru Liga 1 să depindă şi de punctajul academiei fiecărui club din primul eşalon.
FRF a demarat în 2019 procesul de clasificare pe baza standardelor de calitate a academiilor, cluburilor cu activitate de copii şi juniori şi centrelor pentru fotbal juvenil din România. Proiectul a fost configurat cu sprijinul companiei olandeze NMC Bright, care are peste 15 ani de experienţă în evaluarea, clasificarea şi activitatea de consultanţă a academiilor de fotbal europene.
Până pe 15 martie 2019, cluburile doritoare s-au putut înscrie în procedura de evaluare.
În şedinţa Comitetului Executiv de azi s-a decis ca începând din sezonul 2021-2022, pentru a primi Licenţa de Liga 1, cluburile din primul eşalon au nevoie de un punctaj al academiei de copii şi juniori de minimum 60 de puncte din cele 100 posibile. Evaluarea academiilor este un proces ce va avea loc anual.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA MERGE MAI DEPARTE LA DUBLU

Perechea Sorana Cîrstea (România) /Galina Voskoboeva (Kazahstan) s-a calificat în turul secund al probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a învins, ieri, în minimum de seturi, perechea britanică Eden Silva/Sarah Beth Grey, scor 6-0, 6-3. Graţie acestui succes, Sorana şi partenera ei […]