DACA NICI ACUM… Chindia Târgovişte – Sportul Studenţesc Astăzi, ora 11.00, stadionul Eugen Popescu

Mihai ROŞOIU

Chindia TargovisteChindia Târgovişte are şansa de a obţine primul succes oficial din 2013. Culmea, victoria poate veni împotriva echipei care la începutul campionatului era considerată marea favorită a seriei la promovarea în primul eşalon. Sportul Studenţesc a avut o iarnă infernală, iar pericolul desfiinţării planează asupra grupării din Regie. Numeroasele datorii pe care patronul Vasile Şiman le are către fotbaliştii săi au inflamat situaţia serios la Sportul, care la ultimele jocuri s-a prezentat cu echipa de juniori. Evident, gruparea din Capitală nu a câştigat niciun meci în 2013, iar Chindia poate profita de degringolada „studenţească”.
Cu mai multe absenţe, formaţia lui Eusebiu Tudor încearcă în această dimineaţă să şteargă impresia lăsată în meciurile precedente şi să ia toate punctele puse în joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SPORTUL, PRIMUL OBSTACOL

Peste fix o săptămână, se dispută primele jocuri din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Naţionale Feminine de Baschet. Aşa cum era de aşteptat, campioana CS Municipal Târgovişte va înfrunta Sportul Studenţesc, formaţie care a prins ultimul loc din playoff şi care în actuala stagiune regulată a izbutit să realizeze […]