Published On: lun, dec. 11th, 2017

Cutremur în fotbalul românesc ADVERSARI AI CHINDIEI, ACUZAŢI DE BLAT DE PROPRIUL ANTRENOR Dacia Unirea Brăila este într-o situaţie extrem de grea! După înfrângerea cu 1-4 de pe teren propriu în faţa Ştiinţei Miroslava, antrenorul Alin Pânzaru nu a mai tăcut şi a făcut o serie de declaraţii incendiare.

nichiduta.ro

Concret, tehnicianul acuză că doi dintre oamenii de bază au trântit meciuri în prima parte a acestui sezon: este vorba de atacantul Costel Roşu (32 de ani) şi de mijlocaşul Gabriel losofache (26 de ani).
„Au fost jucători care au avut tot felul de preocupări, orice altceva decât fotbal. Au fost unii care au început să vândă meciurile, precum Roşu şi losofache. Au fost nişte ordinari blatişti, nenorociţi Au vândut meciuri în draci!
Cei care au rămas nu s-au complăcut, dar au acceptat astfel de jucători lângă ei, care le-au cerut să joace la 1 pauză / 2 final. Din păcate, am aflat târziu şi jucătorii nu ne-au informat. O să jucăm cu sabia deasupra capului, dar trebuie să aducem caractere, nu blatişti ordinari. S-au apucat de vândut meciuri, pentru că n-au avut bani. Lumea nu e proastă şi de aia îi înjură. Roşu a fost vânzătorul echipei, nu un golgheter! Probabil că merităm asta, din moment ce i-am acceptat aici”, a tunat Pânzaru, după înfrângerea cu Miroslava (1-4).
losofache a jucat ultimul meci pentru Brăila pe 11 noiembrie, fiind schimbat la pauză. Atunci, Dacia Unirea a pierdut la Satu Mare cu 2-3, după ce a condus la pauză cu 2-1. În acel joc a evoluat şi Roşu, care a fost chiar integralist. Din acel moment, cei doi nu au mai apărut în echipa Brăilei.
Rămâne acum de văzut care va fi reacţia Federaţiei Române de Fotbal, for care organizează atât Liga 2, cât şi Liga 3.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro