Published On: mie, nov. 30th, 2016

Curtea Domnească a fost gazda festivităţii de predare – primire a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa

nichiduta.ro

predare-primire-isuCurtea Domneasca din municipiul Târgovişte a fost gazda festivităţii de predare -primire a comenzii Inspecto-ratu-lui pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa şi a ceremonialului de trecere în rezervă a colonelului Mirel Pietreanu care, timp de aproape opt ani, a condus această instituţie.
Generalul de brigadă dr. Ovidiu VASILICĂ, împuternicit inspector general al IGSU a fost prezent la Târgovişte. Festivitatea de predare – primire a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa şi ceremonialul de trecere în rezervă a colonelului Mirel Pietreanu a fost un eveniment de înaltă ţinută în cadrul căruia s-au transmis felicitări, s-au acordat diplome şi plachete în semn de recunoştinţă pentru activitatea militară a fostului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă colonelul Mirel Pietreanu.
Generalul de brigadă dr. Ovidiu VASILICĂ, împuternicit inspector general al IGSU a primit raportul după care au urmat alocuţiunile. Mesaje şi mulţumiri au transmis Antonel Jîjîie, prefectul judeţului, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Arhiepiscopia Târgovişte, viceprimarul municipiului Târgovişte, Carmen Holban şi nu în ultimul rând cms. Şef Danil Zepişi, şeful IPJ Dâm-boviţa, generalul Costel Gavrilă, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Gheorghe Popescu.
Tot în semn de apreciere pentru munca depusă de-a lungul carierei militare, colonelul Mirel Pietreanu a primit plachete şi diplome de excelenţă.
Predarea-primirea drapelului unităţii
După toate aceste cuvinte a urmat predarea şi primirea drapelului, respectiv a comenzii unităţii. În faţa trupelor unităţii şi în faţa invitaţilor, colonelul Mirel Pietreanu a predat drapelul şi comanda unităţii, acestea fiind preluate de către colonelul Raoul I LIE -CONSTANTINESCU.
Manifestarea s-a terminat cu defilarea trupelor de pompieri.raoul-ilie-constantinescu
Începând cu data de 14.11.2016, col. Mirel PITREANU a trecut în rezervă, cu drept la pensie. La conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, începând cu aceeaşi dată, pe o perioadă de 6 luni, în funcţia de inspector şef a fost împuternicit colonel
Raoul ILIE –
CONSTANTINESCU, care a
îndeplinit funcţia de împuternicit prim-adjunct în cadrul inspectoratului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro