CURSURI ONLINE PENTRU ARBITRI

Mihai ROŞOIU

Având în vedere că toate activităţile planificate să aibă loc la Casa Fotbalului au fost anulate în contextul măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul COVID-19, Comisia Centrală a Arbitrilor a organizat marţi, 24 martie, un curs online cu arbitrii din Liga 1. În primă fază, arbitrii din Liga 1, 55 la număr, „centrali” şi „asistenţi”, au primit materiale video cu faze de joc. Aceştia au fost rugaţi să îşi exprime opinia asupra unor incidente din diferite competiţii europene şi să argumenteze decizia care cred că se impunea luată.
Marţi, 24 martie, prin video-conferinţă, preşedintele CCA, Kyros Vassaras, le-a explicat

celor 55 de arbitri, împărţiţi în două grupe, care erau deciziile corecte, prezentându-le aceleaşi faze şi din perspectiva VAR. Totodată, arbitrii au fost puşi la curent cu cele mai noi reglementări în materie de arbitraj. La întâlnirea din mediul virtual au participat şi Alexandru Deaconu, vicepreşedintele CCA, şi Augustus Constantin, membru CCA.
„A fost o întâlnire benefică pentru toată lumea, dar cel mai important lucru în aceste momente este că toţi arbitrii sunt sănătoşi. Le-am transmis să respecte în continuare recomandările Organizaţiei Mondiale de Sănătate şi să îşi menţină forma fizică”, a spus Kyros Vas-saras, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CONVOCAREA ADUNĂRII GENERALE ORDINARE A ACŢIONARILOR Societăţii COS TÂRGOVIŞTE S.A

COS TÂRGOVIŞTE S.A. societate în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement CONVOCAREA ADUNĂRII GENERALE ORDINARE A ACŢIONARILOR Societăţii COS TÂRGOVIŞTE S.A. societate în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement cu sediul social în Târgovişte, 130087, Şoseaua Găeşti nr.9-11, jud. Dâmboviţa, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului cu nr. J15/284/1991, […]