Published On: vin, aug. 10th, 2018

CURSURI DE PERFECŢIONARE PENTRU ANTRENORII DE BASCHET

nichiduta.ro

Departamentul Tehnic din cadrul Federaţiei Române de Baschet şi Colegiul Central al Antrenorilor anunţă că organizează, în perioada 14-16 septembrie, în Bucureşti, „Cursul Internaţional de Perfecţionare pentru antrenorii de seniori”. Cursul va avea loc în perioada desfăşurării Campionatului European de baschet 3×3, „FIBA 3×3 Europe Cup 2018”, eveniment ce va avea loc în Capitală.
Cursul Internaţional de Perfecţionare pentru antrenorii de seniori este obligatoriu pentru:
– cei care doresc să susţină examenul pentru obţinerea licenţei „AA” sau „A”;
– cei care au licenţă valabilă „AA” şi doresc să obţina viza pentru sezonul competiţional următor;
– cei care doresc să susţină examenul de promovare al antrenorilor la o categorie superioară (CNFPA); Detalii despre locaţie, program, lectori şi temele care vor fi prezentate la Cursul Internaţional de la Bucureşti vor fi furnizate cât de curând posibil.
Pentru a veni în întâmpinarea celor care, din motive obiective, au absentat de la „Cursul Internaţional de Perfecţionare pentru antrenorii de juniori”, desfăşurat la Oradea în finalul FIBA U20 Women’s European Championship, Division B, Departamentul Tehnic al Federaţiei Române de Baschet anunţă că la Cursul ce va avea loc la Bucureşti pot participa şi antrenorii de juniori care doresc să obţină licenţa „B”.
Taxa de participare este de 300 lei pentru antrenorii de seniori şi de 100 de lei pentru antrenorii de juniori.
Transportul, cazarea şi masa vor fi suportate de către cluburile la care activează antrenorii participanţi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro