Cursuri de formare profesională organizate în luna februarie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează în această lună mai multe cursuri pentru persoanele interesate să se califice sau recalifice în meserii solicitate pe piaţa muncii. La Târgovişte se vor desfăşura stagii de pregătire pentru contabili, comunicare în limba engleză şi pentru meseria de cosmetician. Tot aici sunt programate cursuri pentru sudori, mecanici auto şi lucrători în comerţ.
La Găeşti vor fi susţinute cursuri de calificare pentru operator introducere- validare date iar la Pucioasa doritorii vor fi pregătiţi pentru meseria de frizer. Informaţii suplimentare pot obţine la sediul AJOFM Dâmboviţa – Compartimentul Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din Târgovişte sau la punctele de lucru din Pucioasa, Moreni, Titu, Găeşti şi Băleni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Activitatea de turism s-a menţinut pe trend crescător

Pe parcursul anului trecut, rezultatele economice au fost în creştere comparativ cu 2016, iar această tendinţă s-a menţinut inclusiv în luna noiembrie. Sosirile înregistrate în structurile de primire turistică, în luna noiembrie 2017 au însumat 8092, în creştere cu 3,7% faţă de cele din luna noiembrie 2016. Din numărul total […]