Cursuri de formare profesională organizate de AJOFM în această lună

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează în această lună şapte cursuri de calificare în meserii solicitate pe piaţa muncii. La Târgovişte vor fi derulate cursuri pentru calificarea în meseriile de electrician, barman şi contabil, iar la Găeşti este programat un curs pentru inspectori SSM. În municipiul Moreni va avea loc un stagiu de pregătire pentru confecţioneri tâmplărie aluminiu, iar la Pucioasa sunt programate cursuri de ospătar şi comunicare în limba engleză.
Persoanele interesate să participe la programul de formare profesională trebuie să prezinte la înscriere copii de pe actele de identitate şi de stare civilă, după actele de studii şi un certificat emis de medicul de familie, cu menţiunea „apt pentru curs”. Se pot obţine detalii suplimentare la sediul AJOFM Dâmboviţa (Compartiment Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră) din Târgovişte, str. Tudor Vladimirescu, nr.1°A sau la punctele de lucru din Pucioasa, Moreni, Titu, Găeşti şi Băleni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mai multe autorizajii de construire pentru clădiri rezidenjiale

In luna iulie 2017, în Dâmboviţa s-a eliberat un număr de 128 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 18,5% faţă de luna iulie 2016. De la începutul anului în schimb, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2016, s-au eliberat numai 670 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în […]