Published On: mie, oct. 4th, 2017

Cursuri de formare profesională organizate de AJOFM în această lună

nichiduta.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează în această lună şapte cursuri de calificare în meserii solicitate pe piaţa muncii. La Târgovişte vor fi derulate cursuri pentru calificarea în meseriile de electrician, barman şi contabil, iar la Găeşti este programat un curs pentru inspectori SSM. În municipiul Moreni va avea loc un stagiu de pregătire pentru confecţioneri tâmplărie aluminiu, iar la Pucioasa sunt programate cursuri de ospătar şi comunicare în limba engleză.
Persoanele interesate să participe la programul de formare profesională trebuie să prezinte la înscriere copii de pe actele de identitate şi de stare civilă, după actele de studii şi un certificat emis de medicul de familie, cu menţiunea „apt pentru curs”. Se pot obţine detalii suplimentare la sediul AJOFM Dâmboviţa (Compartiment Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră) din Târgovişte, str. Tudor Vladimirescu, nr.1°A sau la punctele de lucru din Pucioasa, Moreni, Titu, Găeşti şi Băleni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro