Published On: mie, aug. 9th, 2017

Cursuri de calificare organizate de AJOFM Dâmboviţa

nichiduta.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează în această lună cursuri de calificare în principalele meserii solicitate pe piaţa muncii. La Pucioasa sunt programate cursuri pentru mecanici auto, îngrijitori bătrâni la domiciliu şi sudori, iar la Cojasca este planificat un curs pentru lucrători în construcţii. Cele mai multe cursuri vor avea loc la Târgovişte şi sunt vizate meseriile de cofetar-patiser, lucrător în comerţ, contabil, ospătar, coafor-manichiură.
Pentru a se înscrie la aceste cursuri profesionale, persoanele interesate trebuie să prezinte următoarele documente:
– copie C.I.;
– copie act naştere;
– copie act studii;
– copie act căsătorie;
– adeverinţă medic familie cu menţiunea „apt curs”;
– dosar.
Până la data de 31 iulie 2017, AJOFM Dâmboviţa a organizat 48 de programe de formare profesională, la care au participat 682 de persoane, iar 210 absolvenţi ai acestor cursuri, s-au încadrat în muncă în meseria pentru care sau pregătit.
Persoanele interesate să participe la un program de formare profesională, pot obţine detalii suplimentare la sediul AJOFM Dâmboviţa(Compartiment Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră) din Târgovişte, str. Tudor Vladimirescu, nr.1°A sau la punctele de lucru din Pucioasa, Moreni, Titu, Găeşti şi Băleni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro