Cuplurile răcărene „de aur” şi „Cea mai frumoasă gospodărie” din Răcari au fost premiate

Sala de festivităţi a Liceului Teoretic ” Ion Ghica” a fost gazda sărbătoririi cuplurilor „de aur”, care au împlinit 50 de ani de căsătorie în acest an dar totodată şi gazda festivităţii de înmânare a premiului „Cea mai frumoasă gospodărie”. Aceste două evenimente au devenit o tradiţie în oraşul Răcari. Oficiile de gazdă le-a făcut edilul Marius Caraveţeanu. Un sobor de preoţi a oficiat o slujbă religioasă. Edilul Marius Caraveţeanu dar şi invitaţii au adresat câteva gânduri cuplurilor „de aur”. A urmat momentul plin de emoţie şi bucurie când edilul Marius Caraveţeanu a premiat cele opt cupluri „de aur”, care au împlinit 50 de ani de căsătorie în acest an . Acest moment festiv a marcat la Răcari şi Ziua Internaţională a Familiei. Nu au lipsit nici momentele artistice. Primăria Răcari şi-a premiat câştigătorii concursului „Cea mai frumoasă gospodărie”
În acelaşi cadru festiv, primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, a desemnat şi câştigătorii concursului „Cea mai frumoasă gospodărie”. Prin concursul „Cea mai frumoasă gospodărie”, început în urmă cu 9 ani, se încercă stimularea unui spirit competitiv prin promovarea, în fiecare lună, în ziarul local, a celor mai frumoase gospodării, pe localităţi. Rezultatele nu s-au lasat asteptate. Se observă cum de la an la an cetăţenii colaborează cu administraţia locală, curăţând domeniul public din faţa gospodăriei. Sunt tot mai multe spaţii igenizate , şanţuri săpate, podeţe desfundate dar şi foarte multe gospodării cu flori plantate frumos în faţa porţii. Au fost premiate 40 de gospodării. Premiile sunt cunoscute: diplome şi unelte agricole care se acordă anual. Concursul pentru cea mai frumoasă gospodărie din Răcari va continua, pentru că se bucură de un real succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Săptămâna Bucuriei" pentru sute de prichindei

În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om -copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea. 1 iunie – […]