Published On: mie, iul. 17th, 2013

Cupa României Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea – Urban Titu Stadionul Hidroelectrica, astăzi, ora 17:30 Meciul este deschis oricărui rezultat

nichiduta.ro

SPORTChiar în prima zi a cantonamentului centralizat, Urban Titu (locul 7 în C2) va disputa un meci de Cupa României cu Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea. Formaţia vâlceană a terminat pe primul loc în Liga a 4-a şi a susţinut meci de baraj pentru promovare în Liga a 3-a. A fost învinsă, cu 1-3, de F.C. Avrig, campioana judeţului Sibiu.
Antrenorii Urbanului, Nicu Croitoru şi Vasile „Grecu” Constantin, vor aplica un sistem 4-5-1, cu marcaje strânse ale fundaşilor centrali care să ţină jocul departe de poarta lui Dumitrescu. Zona centrală este protejată de doi închizători, posibil Lambă sau Albu, dacă ultimul nu este folosit pe post de fundaş stânga. Pe banda dreaptă acţionează I. Dan. în linia mediană pot evolua: Penescu, Dicu, Corbu, T. Calofir şi Ciocotoiu, iar în avanposturi Alexandru Roman sau Săndulescu. Mai pot evolua: Lică, Mirescu, Alin Roman, Mitrea sau Dobre.
Fără să beneficieze de vedete, Nicu Croitoru şi Vasile „Grecu” Constantin se
bazează pe disciplina tactică. Această strategie a adus trei victorii în ultimile trei meciuri din campionat: 3-0 (în deplasare) cu Rapid Feteşti, 1-0 (în deplasare) cu Victoria Chirnogi, 1-0 (acasă) cu Juventus Bucureşti.
Urban Titu îşi duce viaţa între siguranţa apărării şi randamentul modest al atacului. între aceste extreme, mijlocul face jocul echipei.
La momentul defensiv participă aproape întreaga echipă, oamenii lui Croitoru respectând însă traseele şi poziţiile dinainte stabilite.
Când jocul merge, cum a fost în ultimele trei etape, Urban devine ca un grup de cercetaşi şi jucătorii au iz de războinici.
„Vom avea 18 jucători în lotul care va participa la cantonamentul de la Govora. Prima zi, coicide cu meciul de Cupa României, din deplasare, cu Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea. Nu ne interesează în mod special acest meci, dar îl vom trata cu toată seriozitate. în cadrul antrenamentelor de la Govora va predomina factorul fizic. Odată întorşi la Titu, vom avea un program destul de des de meciuri amicale. Deja am disputat două asemenea meciuri de verificare cu Rapid Bucureşti şi C.S. Afumaţi”, ne-a vorbit preşedintele Urbanului, Gheorghe „Feche” Ioniţă.
Meciul este deschis oricărui rezultat.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro