Published On: vin, iul. 26th, 2013

CUPA ROMÂNIEI – FAZA NAŢIONALĂ F.C.M. TÂRGOVIŞTE – JUVENTUS BUCUREŞTI – TURUL II-

nichiduta.ro

Fcm TargovisteConform programului stabilit iniţial şi de care, în sfârşit, F.R.F. a ţinut cont, miercuri, 31 IULIE 2013, de la orele 17:30, se vor disputa meciurile din turul 2 al CUPEI ROMÂNIEI, faza naţională.
Sorţii au decis ca F.C.M. TÂRGOVIŞTE să primească vizita clubului patronat de domnul RUSEN, un dâmboviţean la origine, JUVENTUS BUCUREŞTI.
Echipa bucureşteană nu a evoluat în turul I fiind calificată pentru cel de-al doilea.
Gazdă a fost aleasă echipa care se afla mai jos în clasament în seria respectivă. Aşadar meci mare la
ŞOTÂNGA, chiar şi în CUPA
ROMÂNIEI. Nu este exclus ca cele două echipe să facă parte, în campionat, din aceeaşi serie a Ligii a 3-a.
Partida se anunţă dificilă, dar fiecare antrenor este în căutarea formulei optime pentru campionat, meciurile din CUPA ROMÂNIEI fiind un prilej de a testa jucători noi, de a-şi cristaliza unsprezecele de bază.
Turul doi programează 32 de jocuri evident pe criteriul geografic şi valoric.
Se cunosc prevederile art. 31.9 (R.O.A.F.). De asemenea, din această rundă, se percep baremuri de arbitraje diferite, în funcţie de nivelul la care evoluează echipa gazdă. Pentru o divizionară D (judeţeană) baremurile se ridică la 1.166 lei, indiferent la ce nivel joacă adversarul.
La Liga a 3-a se ştie, 957 lei centralul plus doi asistenţi câte 745,24 lei, deci un total de 2447,28 lei, indemnizaţii brute, dar includ şi TVA..
Va trebui ca echipele gazdă să depună plata aferentă, emisă de C.C.A., în contul acesteia înaintea partidei (doar la Liga a 3-a). Turul următor (al III-lea) al CUPEI ROMÂNIEI este programat să se dispute pe 14 august, ora 17:30.
Această dată, miercuri, 14 august, ne dă multe semne de întrebare. Echipele care se vor califica, în marea lor majoritate, sunt din Liga a 3-a, iar după sursele F.R.F., vineri, 16 august era programat startul Ligii a 3-a. Deci nu se va putea juca miercuri şi vineri.
E posibil ca echipele din Liga a 3-a calificate să fie programate în CUPA ROMÂNIEI marţi, 13 august, o zi mai devreme.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro