Published On: mie, aug. 9th, 2017

Cupa României, astăzi, ora 17:30 Corneşti cu Aninoasa, CS Colibaşi cu Titu

nichiduta.ro

Echipele din a 2-a parte a clasamentului Ligii a 2-a vor intra în competiţie astăzi. Vor întâlni formaţii care au câştigat faza judeşeană a Cupei României.
FC Aninoasa (locul 12, cu 37p) va juca la Corneşti, cu echipa locală, Gloria, iar Urban Titu (locul 14, cu 23p) va evolua în deplasare, cu CS Colibaşi (Liga a 4-a -Argeş).
Urban a retrogradat sezonul trecut, dar a luat loc în al treilea eşalon al fotbalului românesc. Are antrenor nou, Mihai Dinu, care pregăteşte concomitent şi echipa de Liga a 4-a, Prahova, CS Cornu.
FC 2 Aninoasa (Liga a 6-a) cu jucători de la echipa mare a fost învinsă, acasă (stadionul Comunal) cu 0-2 (Dragnea 17, Enescu 30) de Gloria Corneşti.
În această vară, „satelitul” echipei FC Aninoasa s-a desfiinţat. Evolua în Liga a 6-a (promoţie).
Gloria Corneşti, ca să ajungă în această fază, a eliminat pe: Luceafărul Dragomireşti (9-2), Unirea Bucşani (3-2), FCM Târgovişte (9-2), FC 2 Aninoasa (2-0), toate în deplasare, iar în finală pe Unirea Colibaşi (7-4, la Şotânga).
În pre-sezon, FC Aninoasa a disputat două meciuri amicale: 3-1 (acasă), cu Olimpicii Ulmi şi 4-1 (acasă) cu Unirea Ungureni. A anulat partidele cu Chindia Târgovişte şi Metaloglobus Bucureşti. S-a întărit cu jucători din Liga a 4 -a şi foşti juniori de la Chindia.
Urban Titu abia s-a reunit. Nu a disputat nici un meci amical.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro