Published On: mar, sept. 24th, 2013

Cupa României; 16-imi de finală Chindia Târgoviste – Săgeata Năvodari Stadionul Eugen Popescu, astăzi, ora 16:00 Revanşa faţă de ei, faţă de fotbal

chindiaEchipa târgovişteană s-a comportat bine în această competiţie şi a eliminat trei echipe: Sporting Roşiorii de Vede (scor 3-1), Alro Sltatina (3-2, după prelungiri) şi C.S. Universitatea Craiova (3-1, după prelungiri). în acest fel, Chindia a adus în Vechea Cetate de Scaun o echipă de Ligă întâi, Săgeata Năvodari.
Echipa de pe litoral a promovat sezonul trecut, împreună cu F.C. Botoşani, pe prima scenă a fotbalului românesc. Dispută meciurile de acasă pe stadionul Farul din Constanţa.
Cei mai mulţi jucători sunt impresariaţi de Ana-Maria Prodan, soţia antrenorului de la Steaua, Laurenţiu Reghecampf. De fapt, Ana-Maria Prodan a fost preşedinta formaţiei din Năvodari, dar, ca să nu-şi piardă licenţa de agent FIFA,a renunţat.
Antrenorul „marinarilor” este fostul internaţional din „Generaţia de aur”, Tibor Selymes. în ultimul meci din campionat, echipa de la malul mării a câştigat, acasă, cu 1-0 (Mera), cu Corona Braşov. Săgeata este pe locul 11, cu 11 p din 8 partide, având -3 (8-11) la golaveraj.
La Chindia atmosfera nu este prea bună după eşecul din campionat, 0-2 (Roman, Săndulescu) cu Urban Titu, de pe teren propriu. Acest pas greşit a dus echipa din Curtea Domnească pe locul 5, în C6.
Pentru meciul cu Săgeata Năvodari, antrenorii Chindiei, Silviu Dumitrescu, Vasile „Sică” Bârdeş şi George Păsărică, au la dispoziţie următorul lot de jucători: Popescu , Karim, Omuţ – Pătru, C. Dinu, Ispas, B. Dinu, Dobrescu, Dobre, Honciu, Anton, Grigore, Cherchez, Bucă, Lungu, Văduva, Ghiţă, Petrea, Pârvu.
Ca să triumfe, roş-albaştrii nu trebuie să sufere de timiditate ofensivă. Să preseze cu consecinţe pe tabela de marcaj. în acest fel, pot pune stăpânire pe meci şi pe teren.
Toţi jucătorii trebuie să alerge în neştire, să fie peste tot. Să se pună în slujba echipei. Au posibilitatea să-şi ia revanşa faţă de ei, faţă de fotbal.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>