CUPA PRIMĂVERII LA ÎNOT

Mihai ROŞOIU

Peste 200 de copii dâmboviţeni sunt aşteptaţi pe 24 martie la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, unde va avea loc ediţia a Il-a a „Cupei Primăverii” la înot. Sunt copiii instructorilor care profesează la Bazinul Olimpic, iar pentru mulţi dintre ei va fi prima acţiune sportivă la care participă. Se va înota numai pe distanţa de 50 m, liber, picioare liber cu plută, spate şi picioare spate cu plută.
Evenimentul are ca scop promovarea mişcării şi se adresează copiilor cu vârsta maximă de 14 ani, un participant putând concura la cel mult două probe. Nu se percepe taxă de înscriere, iar toţi înotătorii vor fi premiaţi. „Cupa Primăverii” are ca organizatori Primăria Târgovişte, Complexul Turistic de Nataţie şi Clubul Sportiv Municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Educaţia reprezintă o prioritate în guvernarea PSD

Viceprimarul municipiului Târgovişte, Monica Ilie a afirmat recent într-o conferinţă de presă a PSD Dâmboviţa că învăţământul este un proiect prioritar al guvernării PSD. A mai subliniat ideea că problemele în sistemul educaţional sunt numeroase şi nu durează de ieri, de azi. Cert este că se fac eforturi susţinute, atât […]