Published On: mie, iun. 12th, 2019

Cupa micilor pescari pe lacul Săbieşti

nichiduta.ro

Dragostea pentru pescuit nu ţine cont de vârstă. Tocmai din aceste raţionamente,^ A.P.A.- ASOCIAŢIA PESCARI AMĂRĂŞTENI organizează de patru ani consecutiv Cupa micilor pescari. Familiarizarea cu natura, cu liniştea şi pacea pe care o poate da pescuitul este un beneficiu pentru trup, suflet şi minte, în egală măsură. Tocmai din aceste motive A.PJA.- ASOCIAŢIA PESCARI AMĂRĂŞTENI îi încurajează pe copii să pescuiască.
Anul acesta, Cupa micilor pescari a fost desfăşurată pe lacul Săbieşti din oraşul dâmboviţean Răcari.
Peste 50 de mici pescari, alaturi de părinţi s-au întrecut la Cupa micilor pescari.
S-a făcut prezenţa, s-au extras standurile şi la ora 9 a sunat trompeta, urmând cele două ore de pescuit. Înainte de a pleca pe standuri, copiii au îmbrăcat tricourile oferite cadou de Articole Pescuit Răcari. Pe tot parcursul concursului, micii pescari au fost trataţi cum se cuvine de către organizatori, oferindu-le răcoritoare şi şepci. A urmat o scurtă pauză, timp în care cei mici au primit o gustare, după care Streche Daniel le-a făcut o demonstraţie live celor mici cum se face şi cum se reglează o montură de pescuit la undiţă, cu o parte din cadourile oferite celor mici de Magazinul Total Fishing
A început a doua manşă.
Concursul a luat sfârşit. Părinţii sau aşezat pe două rânduri iar copiii au bătut palma cu fiecare adult în parte. După atâta muncă cu undiţele a urmat şi masa. Cei mici s-au bucurat şi de o înghetaţă. A urmat şi premierea de la care nu a lipsit şi edilul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu.
Pe podium au fost două categorii, juniori 1, 5-9 ani şi juniori 2, 10-14 ani. Trebuie să precizăm fatul că toţi concurenţii au primit medalii, diplome şi premii.
Organizatorii au pregătit şi pentru seniori, tradiţionala fasole cu ciolan afumat.
O duminică de poveste alături de
A.P.A.- ASOCIAŢIA PESCARI
AMĂ RĂŞTENI, Primăria Răcari, Administraţiei lacului Săbieşti. Fir întins!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro