Cupa Federaţiei la tir cu arcul 2020

După aproximativ un an de pregătire continuă jandarmul dâmboviţean, lt. Stan Silviu, a obţinut locul al lll-lea la „Cupa Federaţiei la tir cu arcul 2020”.
Competiţia s-a desfăşurat weekend-ul trecut pe stadionul Olimpia din Bucureşti şi la aceasta au participat aproximativ 50 de concurenţi. Pasionat de acest sport, ofiţerul a intrat în concurs la categoria „compound seniori masculin”, şedinţa de tragere fiind pe o distanţă de 50 de metri şi a obţinut la final 664 de puncte
din 720.

Ofiţerul jandarm intenţionează ca de anul viitor să intre în lotul naţional şi astfel să poată reprezenta România prin participarea la competiţii internaţionale.
Pe lângă tir cu arcul, colegul nostru mai este pasionat şi de zborul cu deltaplanul, de caiace şi maşini de epocă.
Locotenentul Stan Silviu îşi desfăşoară activitatea în cadrul lnspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2014, fiind absolvent la Academiei de Poliţie „Alexandru loan Cuza” din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PESTE 2.100 DE PERCHEZIŢII DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII DE LA ECONOMIC, DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI

Poliţia Română, prin Direcţia se lnvestigare a Criminalităţii Economice, a efectuat controale, verificări şi investigaţii ample pentru combaterea ilegalităţilor economico-financiare. Peste 11.000 de dosare penale au fost întocmite numai de la începutul anului 2020, cele mai multe de evaziune fiscală, înşelăciune şi contrabandă.Astfel, structurile de investigare a criminalităţii economice din […]