Published On: vin, feb. 16th, 2018

„Cupa Contratimp Chindia” a ajuns la a doua ediţie

nichiduta.ro

Astăzi, la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte, se dă startul celei de a doua ediţii a concursului de înot dotat cu Cupa Contratimp Chindia. S-au înscris în competiţie 379 de sportivi de la 26 de cluburi din ţară, întrecerea urmând să se încheie duminică, 18 februarie. Cu acest prilej, primarul Cristian Stan a prezentat şi câteva cifre, elocvente pentru activitatea desfăşurată la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte:
„Lunar, a spus Cristian Stan, la Complexul Turistic şi de Nataţie iau lecţii de înot peste 1000 de copii iar în primele două luni ale acestui an, la cele două săli de fitness s-au făcut peste 6000 de antrenamente. Cred că este o statistică importantă, de natură să dovedească faptul că, ceea ce se întâmplă aici este foarte apreciat de târgovişteni, dâmboviţeni şi nu numai. Primarul a reluat şi invitaţia către toţi iubitorii sportului să vină, să se bucure din plin de facilităţile unuia dintre cele mai moderne obiective de acest gen din ţară.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro