Published On: joi, iul. 11th, 2019

Cum va arăta stadionul din Târgovişte după renovare!

Primarul Cristian Stan a prezentat fotografiile machetei stadionului Eugen Popescu din Târgovişte.
Oraşul Târgovişte va avea un stadion modern! Este o promisiune făcută de edilul oraşului, Cristian Stan, care a fost prezent astăzi la arena Eugen Popescu, unde a susţinut o conferinţă de presă. Oficialul a anunţat începutul lucrărilor de dărâmare a unei importante părţi din actuala arenă şi construirea unor tribune noi, care să corespundă tuturor standardelor impuse de Liga I, competiţie în care evoluează, începând din aces sezon, echipa fanion a municipiului, Chindia Târgovişte.
„Fără să ne ferim de cuvinte mari, cred că astăzi este un moment istoric pentru fotbalul din municipiul Târgovişte, din judeţul Dâmboviţa.
Pentru prima dată în istorie, stadionul municipal „Eugen Popescu” va intra într-un proiect de demolare/reconstrucţie/reabilitare care va tranforma în totalitate infrastructura anterioară. Practic, vom avea un stadion nou la Târgovişte!
Stadionul va fi echipat cu instalaţie de nocturnă, tribuna I (care va fi construită pe locaţia fostei tribune a Il-a) va fi complet acoperită, va fi reabilitată integral actuala tribună I, în general fiind îndeplinite toate condiţiile pentru disputarea meciurilor de prima ligă.
încă ceva, pentru a da şi un răspuns celor care au încercat (din fericire, au eşuat lamentabil) să se caţere pe acest subiect din lăcomie politică: e uşor să faci gălăgie, e uşor să stai la terase şi să dai declaraţii şi să spui că aşa faci administraţie. Mai greu e să vii cu soluţii, să stai la masă şi să-ţi pui mintea la contribuţie, să construieşti ceva. Gargara e la îndemâna oricui, munca nu e pentru toţi.
Repet, momentul de astăzi va rămâne unul de referinţă în cartea de istorie a fotbalului târgoviştean: 10 iulie 2019!!”, a postat Stan pe Facebook.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>