Published On: vin, aug. 4th, 2017

Cum a ajuns dâmboviţeanul Bălaşa cel mai bun executant de lovituri libere al FCSB

nichiduta.ro

Mihai Bălaşa este suprinzătorul erou al celor de la FCSB. În mai puţin de o săptămână, fundaşul de 22 de ani i-a ajutat pe roş-albaştri să evite un eşec cu CS U Craiova, în Liga 1, apoi a deschis drumul echipei lui Nicolae Dică în victoria cu 4-1 de pe terenul Viktoriei Plzen, sinonimă cu prezenţa în play-off-ul Champions League, scrie digisport.ro.
„Ştiam de Bălaşa că execută foarte bine loviturile libere. L-am văzut de atâtea ori la antrenamente. În sezonul trecut, în play-off, nu-mi mai aduc aminte cu ce echipă a fost, domnul Reghecampf i-a spus să bată o lovitură la un meci, dar a trimis mingea în tribună şi la final i-a zis să nu mai dea el”, a povestit, zâmbind, fostul jucătorul de la FCSB, Alexandru Tudorie, prezent în studioul emisiunii „Digi Sport Matinal”.
În loc să-l descurajeze, vorbele fostului antrenor de la FCSB l-au ambiţionat. Şi-a perfecţionat tehnica de execuţie şi a devenit unul dintre cei mai buni roş-albaştri la fazele fixe, aşa cum au demonstrat ultimele două meciuri. Încurajările primite din partea lui Nicolae Dică au contat la fel de mult.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro