Culturi agricole, distruse de grindină la Răcari

Grindina a făcut prăpăd la Răcari, culturile agricole au fost distruse, vorbim la o primă vedere de sute de hectare făcute praf. Fermierii răcăreni privesc neputincioşi cum munca lor de peste an a fost distrusă, nicio cultură nu a putut rezista în faţa rafalelor de grindină.
Oraşul Răcari s-a aflat duminică seară, sub COD ROŞU de ploi torenţiale, vijelie puternică, cu rafale de peste 80/90 km/h, grindină şi descărcări electrice.
Ploaia de duminică a fost însoţită de grindină, şi a lăsat în urmă dezastru.
În unele locuri, culturile de porumb, floatrea soarelui au fost distruse complet. Încă nu s-a făcut o centralizare deocamdată a pagubelor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANPC şi ISCIR fac controale la locurile de joacă, parcurile de distracţii, Aqua Parcuri, tiroliene şi alte activităţi care vizează zonele de agrement

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), prin preşedintele Claudiu DOLOT, şi Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR), prin Ionel Emanuel OPROIU, inspector de stat şef, au semnat un protocol de colaborare privind constituirea de echipe mixte formate din comisari ANPC şi inspectori […]