CU MORIŢA!

Mihai ROŞOIU

soranaSorana Cîrstea şi Monica Niculescu, cele două românce acceptate direct pe tabloul principal de la Roma, şi-au aflat adversarele din primul tur.
Sorţii au decis ca Sorana Cîrstea să joace în meciul inaugural contra japonezei Ayumi Morita, cea cu care e colegă la echipa Adidas şi pe care a întâlnit-o şi săptămâna aceasta, în primul tur la Madrid. Atunci, japoneza a abandonat la scorul de 3-0 pentru româncă în primul set. Dacă va învinge, Sorana va juca împotriva învingătoarei dintre cea mai bună prietenă a ei, Ana Ivanovic, cap de serie numărul 15 şi semifinalistă la Madrid, şi poloneza Urszula Radwanska.
Monica Niculescu va debuta la Roma contra chinezoaicei Shuai Oeng. Dacă va învinge, ea va juca împotriva învingătoarei meciului dintre favorita 7, Samantha Stosur, şi taiwaneza Su-Wei Hsieh.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dan Moraru: "VA FI GREU, DAR NU IMPOSIBIL"

Antrenorul Aradului a declarat că meciul 5 al finalei Ligii Naţionale Feminine de Baschet va fi unul extrem de echilibrat în care orice rezultat este posibil: „Pare destul de firesc ce s-a întâmplat. La Alba Iulia am jucat nepregătiţi fizic şi am pierdut în repriza a doua. La Târgovişte am […]