Cu dâmboviţeanul Florin Tănase din minutul 60 NAŢIONALA DE TINERET A ROMÂNIEI A SPULBERAT LUXEMBURG

Mihai ROŞOIU

tanaseReprezentativa Under 21 a României a câştigat, la Mediaş cu 4-0 în faţa reprezentativei similare a Luxemburgului.
Elevii lui Cristi Dulca au început bine partida, controlând jocul încă din start. Presiunea pusă la poarta oaspeţilor s-a concretizat pe tabelă în minutul 13, când Ţîru a marcat cu capul din centrarea lui Bumba. Împinşi de la spate de cei 2.000 de spectatori care au creat o atmosferă frumoasă, tricolorii nu s-au retras după marcarea primului gol. În minutul 29 a fost rândul lui Bumba să înscrie, iar Alexandru Ioniţă a punctat şi el înainte de pauză, 3-0!
În repriza a doua, tricolorii au continuat să preseze, iar cu un sfert de oră înainte de final Ovidiu Popescu a făcut 4-0 cu un şut superb de la 22 de metri. Acesta a fost rezultatul final, unul care menţine speranţele de calificare ale tricolorilor. Pentru echipa naţională Under 21 urmează o deplasare în Danemarca. Pe 6 septembrie, la Aalborg, elevii lui Dulca se vor confrunta cu liderul grupei de la ora 19:45.
Câştigătoarea grupei la finalul campaniei se va califica direct la Campionatul European, iar cele mai bune 4 din 9 ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a decide ultimele două selecţionate care vor merge la EURO 2017 din Polonia.
România U21 – Luxemburg U21 4-0 Au marcat: Ţîru (13), Bumba (29), loniţă (45), Ov. Popescu (75) România: Cojocaru – Hodorogea, Ţîru, G. Miron, VI. Olteanu -Nedelcearu (Calcan, 73), Ov. Popescu – Ad. Păun (Popadiuc, 46), Al. loniţă, CI. Bumba (FI. Tănase, 59) – Puşcaş. Rezerve: R. Stoian, I. Cristea, Boldor, Tudorie.
Antrenor: Cristi Dulca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două dintre fostele jucătoare ale CSM-ului fac parte din echipa naţională de baschet 3X3 GABRIELA MĂRGINEAN ŞI ANCA ŞIPOŞ AU DUS ROMÂNIA ÎN SFERTURILE CAMPIONATULUI EUROPEAN

Reprezentativa feminină de baschet 3×3 a României s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European, întreceri găzduite în aceste zile de AFI Palace Cotroceni, după ce cvartetul tricolor format din Gabriela Mărginean, Sonia Ursu, Anca Şipoş şi Andra Haas s-a clasat pe locul al doilea în Grupa A, acumulând […]