Cu Bozieru vârf de lance, Pro România ar putea face jocurile în Primăria şi Consiliul Local Târgovişte

Duminică dimineaţă s-a întâmplat ceea ce cunoscătorii într-ale politicii locale au anticipat de mai multă vreme: senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, l-a prezentat oficial pe Cosmin Bozieru drept candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Târgovişte. Cu acest prilej, Ţuţuianu a reiterat că Pro România va fi revelaţia alegerilor în Dâmboviţa dar şi la nivel naţional şi că va fi o campanie foarte insistentă a Pro România, în mod special la Târgovişte.
Imediat după prezentarea oficială drept candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Târgovişte, Cosmin Bozieru a susţinut o declaraţie de presă din care a reieşit clar că nu are de gând să intre în bătălia electorală doar ca să facă figuraţie. A declarat că este onorat de încrederea acordată de colegi şi de senatorul Adrian Ţuţuianu şi că este hotărât să nu-i dezamăgească. Bozieru are experienţă în politică şi în administraţia locală, fiind, rând pe rând consilier local, viceprimar şi consilier în aparatul propriu. Cum a declarat şi coordonatorul Pro România Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, are pregătirea necesară, tenacitate şi curaj, fiind capabil, alături de echipa sa, să obţină un scor suficient de mare pentru a înclina decisiv balanţa în administraţia publică locală, după alegerile din 237 septembrie.
Tot duminică dimineaţă, Adrian Ţuţuianu a prezentat şi lista de candidaţi Pro România pentru Consiliul Local Târgovişte. Sunt personalităţi cunoscute din viaţa economică şi socială a oraşului, oameni cu viziune şi realizaţi din punct de vedere profesional, care vor aduce un plus de eficienţă în gestionarea problemelor Cetăţii.
Primul pe lista de consilieri este coordonatorul Pro România Târgovişte, Adrian Popescu, urmat de Oana Silvia Vlăducă, Cosmin Tătulescu, Silvia Mareş, Eusebiu Florin Şontea, Roxana Camelia Lepădat, Alin Marina, Adriana Vlad, Marius Drăgănoaia, Mihaela Stan, Adrian Daniel Piperea, Stan Claudiu Dumitru, Tiberiu Stanciu, Jean Vlădulescu, Felix Goldbach, Gabriel Tănase, Marius Gheorghe Dumitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gala Performanţei în Educaţia Târgovişteană

La Teatrul de vară a avut loc cea de-a patra ediţie a „Galei Performanţei în Educaţia Târgovişteană.”În cadrul galei, au fost premiaţi 38 de elevi şi profesori îndrumători, care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională sau la Bacalaureat, ori s-au clasat pe podium la olimpiadele şi concursurile şcolare naţionale.„Chiar […]